Steganografi

Er en metode til at gemme hemmelige data, ved at enlejre/gemme i audio, video, musik, billede eller en tekstfil. Det er en måde til at beskytte hemmelig eller følsomme data mod nysgerrige øjne eller ondsindet anbreb. Denne teknik var udviklet til sikker kommunikation. Kriminelle og terrorist organisationer er også begyndt at bruge denne teknik til deres kommunikationer. Hacker bruger teknikken til at skjule krypteret URL der downloader en anden payload. Derfor er det meget vigtigt at udvikle et system til at de detekterer steganografi i en fil.

Der er mange gratis programmer på Internettet, som er værd at prøve. Jeg er sikker på efter I har prøvet steganografi vil I bruge det til daglig kommunikation.

Installation og brug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Website link will be deleted. We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that all comments are moderated ccording to our privacy policy, all links will be deleted. Do NOT use keywords in the name field. Let us have a personal and meaningful conversation.